Tanítványoktól

Én még február-március környékén jártam nálad és azóta sem tudok elég hálás lenni Neked, hogy megtanítottál a Kriston Intim Torna alapjaira. Csak hogy tudd, azóta sem kellett egy darab fájdalomcsillapítót sem szednem, a felfázásos és aranyeres panaszaim is megszűntek, illetve folyamatosan dolgozom azon, hogy egy életre megszabaduljak tőlük. Ami viszont a legnagyobb örömet hozta számomra, és hisszük, hogy részben vagy egészben az intimtornának köszönhető, hogy közel 2.5 éves próbálkozás után, babát várok. Február elején még egy heveny felfázással épp a sárvári ügyeleten közölte velem az orvos, hogy ne akarjak addig babát, amíg 3 hónap gyógyszermentes (antibiotikum vagy fájdalomcsillapító, görcsoldó) időszakon nem vagyok túl. Mondanom sem kell, én akkor egy kicsit összeomlottam, mert olyan menstruációs görcsökkel és vérzéssel, mint ami nekem van/volt, ez teljesen elképzelhetetlennek tűnt. Ekkor jött az intimtorna, mint végső lehetőség (kicsit reménytelennek tűnt, de már nem volt mit vesztenem). Több hónappal a tanfolyam után és egy 19 hetes babával a hasamban állíthatom, hogy csodák már pedig vannak!!!! 

Linda

Anzsi nyitott, elfogadó, barátságos légkört alakított ki, így mindenki természetesen kezelte a helyzeteket és témákat. Bizalommal fordulhattunk hozzá a kérdéseinkkel, észrevételeinkkel. A Kriston intim torna más módszerekkel ellentétben az alhasi szervek mindegyikére jótékony hatást gyakorol, minden életkorban elvégezhető, így hosszú távon megoldást jelenthet sokféle problémára. Alig várom, hogy megtapasztaljam a pozitív hatásait.

Andrea

Szuper volt Anzsi, látszik, hogy szereti, amit csinál és jól tudja átadni. Ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön hozzá!

György

Nagyon tetszett a tréning, nem csak hasznos, de élvezetes is volt, elrepült a 3×4 óra Anzsival, aki nagyon inspiráló személyiség és lelkes oktató. A tanfolyamon minden kérdésünkre választ kaptunk és megkaptuk a lehetőséget, hogy később is bizalommal fordulhassunk hozzá kérdéseinkkel. A többi most már rajtunk áll, hogy tudunk-e élni a kezünkbe adott lehetőséggel és a torna rendszeres végzésével pozitív változásokat hozni az életünkbe.

Hajnalka

Remek hangulatú négy péntek este volt, amelyen nagyon sokat tanulhattunk Anzsitól. A csapat szuper volt! Bevallom, a tanfolyam előtt fenntartásaim voltak, hogy tud egy nő ilyet oktatni? Kiderült, hogy tökéletesen, feszélyezettség mentesen, a fiúk gátlásait is eltüntetve. Már most hiányzik, ezen héten már nem mehetünk…

József

Ez nagyon új dolog volt számomra, s nem tudtam milyen is lesz valójában. Nagyon tetszett és magával ragadott a hangulata. Szeretném ha mindez jó irányt venne a problémámra de tudom hogy most már rajtam a sor! Mindent köszönök szuper volt! 

Évi

32 hetes kismamiként, fenntartásokkal érkeztem az első órára. Vajon ezt én is meg tudom csinálni, tanulni, vajon hasznos lesz..? Anzsi azonban az első perctől kezdve megnyugtatott hogy ez mindenkinek, bármely élet szakaszban is legyen hasznos es hatásos! Fantasztikus ember es tréner, mindenkire nagyon odafigyelt, és remek hangulatot teremtett minden alkalommal! Bár még a pocaklakó nem bùjt ki, de addig is szorgosan tornàszom es hiszem hogy segitsègemre lesz a szülès és a szülés utàni időszakban! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm!

Anikó

Egy hölgy ismerősünk keltette fel az érdeklődésemet a Kriston Intimtorna iránt,aki természetesen már elvégezte az alaptanfolyamot.Kiváncsivá tett,hogy a tréning elvégzése után valóban érzékelhető-e az a sok pozitív változást amiről ő beszélt.A négyszer 3 órás tréning elvégzése, és 3 hét gyakorlás után azt mondhatom,hogy amit a tréningtől vártam,az maradéktalanul teljesült.Ebben nagyban segített szerintem valamennyiünket,akik a tréningen részt vettünk,Anzsi közvetlen személyisége,odaadó,lelkes munkája.Köszönet érte.A páromat már régebb óta foglalkoztatta a tréning gondolata,azóta már ő is elvégezte az alaptréninget.

János

Felejthetetlen élmény volt ez az intenzív hétvége Anzsival és a lányokkal, vidám, baráti légkörben, miközben észrevétlen sajátítottuk el a a tréning alapjait. Most már csak gyakorolni kell és beépíteni a hétköznapokba! Minden lánynak és nőnek egyszer itt lenne a helye, hogy a nélkülözhetetlen tudást megszerezze, ami kihat egész életünkre! Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon!

Eszter

Kedves Anzsi! Végre valahára -fiam segítségével- eljutottam idáig, s tudok értékelni. Igen hasznos volt számomra a kurzus, a személyes kapcsolat a tréningvezetővel. Eddig is végeztem a gyakorlatokat papírból, de jó volt megtapasztalni “élőben” azokat egy olyan attraktív trénerrel, mint amilyen Simon Angéla. Ezek után is csak ajánlani tudom olyanoknak, akik szeretnék megtapasztalni azt a sok előnyös oldalát, amit a kurzus nyújtott. Csak megköszönni tudom az együtt töltött órákat! Egyúttal további sok sikert, jó egészséget kívánok, szeretettel Oszkár

Oszkár

Mérhetetlen köszönet: barátnőmnek aki csak azért hívott, hogy ne menjen egyedül és Anzsinak aki a nyitottságával és szakértelmével segített! 🙂 Mivel csak kisérőként mentem egy jóga órának fogtam fel de Anzsi “belemászott a kapcsolatomba”. Természetesen jó értelembe, 5 év után felszínre hozott olyan dolgokat amit rég ki kellett mondani és megoldani, illetve már a masodik alkalom után éreztem, hogy NŐ vagyok, pár alakalom után idegen férfiaktól kaptam a bókokat…azóta is, és természetesen itthon is. 🙂 Ez a pár alkalom lelkileg nagyon sokat segített úgy, hogy nem is tudtam hogy segítségre van szükségem, ami a testemre és a párkapcsolatomra is pozitívan hatott. “Változtass, hogy változhass!” Azóta is hallom ahogy mondja, mégegyszer köszönöm és a sorsnak is, mert nincsenek véletlenek! 🙂

Nikoletta