Intim tornával a szervsüllyedések ellen

Húgycsősérv (urethrokele)

A húgycső hüvely irányába történő kiöblösödése. Kialakulásában elsősorban az elülső hüvelyfal és a húgycsövet alátámasztó szövetek elégtelensége áll, mely hátrányos életvezetési szokásokkal következtében alakul ki. A testvédelem elsajátítása, az egyénre szabott gyakorlatok segítenek a tünet megszüntetésében vagy enyhítésében.

Hólyagsérv (cystokele)

A hüvely elülső falának erőtlensége, és helytelen terhelés következtében létrejövő tünet, mert helyreállítása tudatos életvezetést igényel. Amennyiben nem indokolt az azonnali műtét, úgy mindenképpen a tanfolyammal érdemes kezdeni, ahol minden segítséget megkapsz, hogy a tüneteid megszűnjenek, vagy jelentősen javuljanak. Amennyiben annyira súlyos a tünet, hogy ezt követően mégis műtétre van szükség, akkor megakadályozható a sikeres műtét utáni újabb hólyagsérv kialakulása, a helyes életvezetés következtében.

Végbélsérv (rectokele)

Végbélsérvről akkor beszélünk, ha a hátsó hüvelyfal és a környező szövetek, szalagok gyengesége miatt a végbél kisebb-nagyobb mértékben beboltosul a hüvelybe. Proktológus állítja fel a diagnózist. A tanfolyamon megérted, hogy mi volt a belső folyamat, és megismered a megszűntetéshez vezető utat. Az egyénre szabott tréning gyors eredményhez vezethet, ha az aktivitás a részedről is megvan. Amennyiben műtét vált indokolttá a végbélsérv súlyossága miatt, úgy mindenképpen javasolt egy tanfolyami részvétel, hogy meg tudd őrizni a végbél-hüvely szövethatár megfelelő erejét.

Méhsüllyedés (descensus uteri)

A méh a szokásosnál mélyebben helyezkedik el, de a méhszáj a hüvelybemenetnél nem süllyed mélyebbre. Méhelőreesésnél, prolapsus uteri esetén azonban a méh, a hüvelybemenetnél mélyebbre süllyed. A tünet kialakulását létrehozó összes tényező megszűntetése és az izom egyénre szabott építése következtében több cm-t is tudunk emelni a szerven. Nagyon lényeges, hogy a hatást kiváltó tényezők közül csak egy a megfelelő torna elsajátítása, és végzése. A Kriston tanfolyamon minden olyan lehetőség birtokába kerülsz, ami emeli a méhtestedet.

Hüvelysérv

A hüvely kicsúszása a méheltávolított nőknél alakul ki. Méh eltávolítás után azonnali tudatos alhasvédelem szükséges, hogy megelőzhető legyen a megváltozott struktúrából származó kellemetlen következmény. Méheltávolítást követően nagyon hasznos a Kriston Intim Torna tanfolyam elvégzése, majd a megtanult egyszerű gyakorlatokkal a medence kijáratát lezáró izomlemez erejének a megtartása. Ez esetben a hüvely anatómia helyzete megtartható, és a hüvelysüllyedés elkerülhető.

Kriston Intim Torna a szervsüllyedések ellen!

A rendszeres gyakorlással elkerülheted vagy javíthatod a szervsüllyedéseket és azok kellemetlen tüneteit.

Leírások forrása: www.intimtorna.hu / A szövegek használata Kriston Andrea kifejezett engedélyével történik.

KRISTON INTIM TORNA® TRÉNING NŐKNEK

Helyszín:
Ametiszt Mozgás Stúdió, Gödöllő, Bethlen utca 14.

Csoportos tréning díja 2021-ben:
12 órás foglalkozás

35.000 Ft

Időpont:

Decemberi csoport- 3 alkalom
Dec.10. 18-21 h
Dec.11. és dec. 12.: 9-13.30 h

            Jelentkezem

Ha egyéni foglalkozásra szeretnél jönni, hívj telefonon!
Időtartam: 6 óra, díja:  60.000 Ft
Időpont egyeztetés: 30/248-60-40