Segítség, endometriózis!

Az endometriózis egy rejtélyes és súlyos betegség, ami sokszor diagnosztizálatlan marad. Mikor kezdj gyanakodni, és mit tehetsz a gyógyulásért?

Endometriózis betegségről akkor beszélünk, amikor a méh belső felületén lévő nyálkahártya megjelenik a méhtesten kívüli területeken is. Előfordulhat bárhol a szervezetben (petefészek, petevezetők, hólyag, bél), és pont úgy viselkedik, mint a méhen belüli nyálkahártya, azaz havonta leválik, és vérzés kiséretében távozik. Amikor a menzesz során a vér nem tud megfelelően távozni, az ciszták kialakulásához vezethet, és a kismedence szervei is összehegesedhetnek. Ez nemcsak egy fájdalmas folyamat, de hosszú távon a várva várt gyermekáldás elmaradásához is vezethet. Minden 10. nő és a fogamzási gondokkal küzdő nők egyharmada endometriózisban szenved! Ehhez képest sajnos még mindig nem esik elég szó a betegségről.

Tünetei:

  • Rendkívül fájdalmas menstruáció, ami lehetetlenné teszi a napi rutinodat
  • Szex alatti fájdalom
  • Megfoganási nehézség

Mi a teendő, ha endometriózisra gyanakodsz?

Mindenképp fordulj szakemberhez, aki ultrahangos vagy vérvizsgálattal, esetleg egy kis műtéti beavatkozással (laparoscopia) állapíthatja meg a végleges diagnózist. Érdemes tudni, hogy a legnagyobb bizonyossággal a laparoscopia képes diagnosztizálni az endometriózist..

Miben segít a Kriston Intim Torna®?

  • Javítja az alhasi szervek funkcióját, megfelelő vérellátottsághoz és energiához juttatva őket
  • Jó hatással van a felborult hormonháztartásra
  • Változtatáshoz segít, mert rálátást nyersz a benned zajló érzelmi folyamatokra, és megtalálhatod a tünet mögött megbújó okot

KRISTON INTIM TORNA® TRÉNING NŐKNEK

Helyszín:
Ametiszt Mozgás Stúdió, Gödöllő, Bethlen utca 14.

Csoportos tréning díja 2021-ben:
12 órás foglalkozás

35.000 Ft

Időpont:

Decemberi csoport- 3 alkalom
Dec.10. 18-21 h
Dec.11. és dec. 12.: 9-13.30 h

            Jelentkezem

Ha egyéni foglalkozásra szeretnél jönni, hívj telefonon!
Időtartam: 6 óra, díja:  60.000 Ft
Időpont egyeztetés: 30/248-60-40