Lehet-e online tanulni a Kriston Intim Tornát ? Hogyan kell elképzelni egy ilyen gyakorló órát? Elsősorban Gödöllőn, élőben oktatok Kriston tornát, de van, amikor online órákra is tudsz jelentkezni – a cikkben elárulom, kinek ajánlom, és hogyan is néz ki a gyakorlatban.

Elvégeztél már egy Kriston Intim Torna® tanfolyamot nálam, vagy valamelyik trénertársamnál? Szuper! Akkor bizonyára emlékszel, hogy az órán elhangzott: ez nem egy egyszeri tréning, a tanultakat bizony érdemes rendszeresen ismételni és gyakorolni. (Ha még nem végezted el az alaptanfolyamot, akkor is olvass tovább, mert neked is lesznek hasznos infók ebben a cikkben.)

Pontosan tudom, milyen nehéz azonban a rendszeres gyakorlást beiktatni a mindennapokba. Hiszen ott van a munka, a család, a bevásárlás, a főzés, a takarítás, meg az összes többi elintézendő. Mindig csak tologatjuk, halogatjuk, míg azon kapjuk magunkat, hogy már megint eltelt egy hét gyakorlás nélkül. Ebben szeretnék neked segíteni. Tudom, hogy elfoglalt vagy, alig van időd magadra, de azt is tudom, hogy azért jelentkeztél anno a Kriston Intim Torna® tanfolyamra, mert szerettél volna elérni valamit: megszüntetni, vagy legalább enyhíteni egy egészségügyi problémát, vagy „csak” egészségesebbnek, fittebbnek lenni az intim területeken is. És mind a ketten tudjuk, hogy ha nem gyakorlod, akkor nem számíthatsz javulásra.

Ezért született az online óra: covid-helyzet ide vagy oda, minket senki nem állít meg a gyakorlásban!

Hogyan kell elképzelni a Kriston Intim Torna® online gyakorló órát?

Először is a legfontosabb tudnivaló, hogy erre az órára csak azok tudnak jelentkezni, akik már elvégezték a Kriston Intim Torna® alaptanfolyamot. Az mindegy, hogy hozzám jártál Gödöllőre, vagy egy másik trénerhez máshova, mindenkit szeretettel várok a gyakorló órákra! (Ha nem nálam végeztél, akkor ajándékba kapsz egy. 20 perces online konzultációt. Ezen a konzultáción átbeszéljük az eddigi tapasztalataidat, esetleges problémáidat, hogy még jobban tudjalak támogatni az egészséged visszaszerzésében vagy fenntartásában.)  Az online óra nem alkalmas arra, hogy nulláról tanuld meg a Kriston Intim Tornát: ha még nem végezted el az alaptanfolyamot, itt tudsz jelentkezni rá.

Hetente 3x tartok gyakorló órát, kedd reggel, csütörtök és péntek este. Legalább heti 1x ajánlott részt venned rajta, de ha szeretnél, természetesen többször is jöhetsz:) A gyakorló óra hossza hétközben 45 perc, a pénteki 60 perc, hogy extra módon ráhangolódjunk a hétvégére. Minden alkalommal változatos, szórakoztató, no meg természetesen hatékony gyakorlatokat végzünk, alaposan megtornáztatjuk a teljes medencefenéki izomzatot! Az intim területeken kívül a testünk egészére is odafigyelünk, minden alkalmat nyújtó és relaxáló gyakorlatokkal zárunk a kisimult idegrendszerért, és a ragyogó mosolyért:)

KRISTON-intim-torna® gyakorlóóra

 Rendszeres gyakorlással:

  • Megszüntetheted a vizeletcsöpögést, hamarosan eldobhatod az egészségügyi betétet
  • Elkerülheted a műtéti beavatkozást hólyagsérv, méhsüllyedés, végbélsérv, aranyér esetén.
  • Menstruációd fájdalommentessé válhat
  • Megszűnhet a székrekedés, belső szerveid fiatalosak és fittek lesznek
  • Motiváltabb leszel a hét hátralévő részében
  • Nő az önbizalmad, és ez bizony a szexuális életedre is pozitív hatással lesz
  • Bár csak a belső részeidet tornáztatod, mégis azt fogod látni, hogy kívül is feszesebb, ragyogóbb lesz a bőröd!

A gyakorláshoz nem kell kimozdulnod otthonról, csak heti 1×45 vagy 1×60 percet kell magadra szánnod. Teríts le egy jógamatracot, kapcsolódj be az online gyakorló órába, és az első lépést már meg is tetted a sikerért!

Érdemes minden héten ugyanazt a napot választanod, a rendszeresség sokat fog segíteni a motivációd fenntartásában. No meg ott leszek én is, hogy támogassalak, erőt adjak és csúcsformába hozzalak, azokon a napokon is, amikor éppen semmi kedved nem lenne gyakorolni.

A Kriston Intim Torna® online gyakorló óra több, mint egy virtuális edzés: jó társaság, női kör és támogató környezet vár minden héten!

A Kriston Intim Tornát természetesen minden nap érdemes gyakorolni, főleg, ha egészségügyi problémát szeretnél vele leküzdeni vagy megelőzni. Heti 1-3 alkalommal ott leszek én is, hogy segítek ebben!

Az online gyakorló órákra itt tudsz jelentkezni