Egyetemista korom óta minden évben megfogadom, hogy nem fogadok meg semmit. Eddig bevált! Mit szólnál, ha 2021-ben nem a fogadalmaddal bíbelődnél, hanem apró lépésekkel próbálnál meg eljutni egy adott célig. Mondjuk addig, hogy legalább hetente kétszer végezz valamilyen mozgásformát. Mondjuk Kriston Intim Tornát. Jól hangzik? Pár dolgot elmesélek neked erről a „sportágról”, hátha megjön hozzá a kedved. Na de ne szaladjunk ennyire előre!

Biztosan észrevetted már magadon te is, hogy új szokásokat beépíteni a legnehezebb. Pláne akkor komplikált a helyzet, ha el kell jutnod a munkahelyedről a város egy másik pontjára, vagy magán az edzésen kívül sok idő megy el az öltözéssel, készülődéssel. Ráadásul a karantén-home office sem segít a helyzeten, hiszen nagyon nehéz egy térben élni, dolgozni, kikapcsolódni, és még sportolni is. Egyszerűen sehogy se jó, sehogy se fenntartható… de mi van, ha mégis? A Kriston Intim Torna például olyan mozgásforma, amit könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba! Otthon, egyedül is elvégezhető gyakorlatsorozat, amely a medencefenék izmait edzi és jótékonyan hat az alhas szerveire is. Te osztod be, mennyit és mikor foglalkozol vele, de közösségben is van lehetőséged gyakorolni. Nincs szükséged másra, csak kényelmes ruhára és egy kis szabadidőre. Megbízható és rugalmas mozgásforma, amely rengeteg pozitívummal jár.

Na de álljunk meg egy szóra. Mi az a Kriston Intim Torna? Egy szóban nehéz lenne összefoglalni. Amikor intim tornáról beszélünk, általában olyan problémák kerülnek szóba, mint a vizeletcsöpögés, szervi süllyedések, székrekedés, aranyér, vagy az erős menstruációs fájdalom, pedig a rendszeres Kriston Intim Torna jótékony hatásai sokkal tágabb körben érzékelhetők: fokozza a vitalitást, pozitívan hat a szexuális életre, javítja a közérzetet, növeli az önbizalmat, és segít a stressz kezelésében is. A Kriston Intim Torna egy több mint 30 éve kidolgozott komplex egészségmegőrző módszer, amire te is bátran támaszkodhatsz.

Kriston intim torna alaptanfolyam most 20 perces telefonos konzultációval, egy ajándék gyakorló-órával: A rendszeres tornához elengedhetetlen az alapgyakorlatok elsajátítása, amelyre 4 darab, egyenként 3 órás alaptanfolyam elvégzésével van lehetőséged. A tanfolyam elvégzése elengedhetetlen ahhoz, hogy tudj gyakorolni.

Februárban újra alaptanfolyamot indítok, melynek célja az, hogy megértsd és megtanuld azokat a gyakorlatokat, amelyeket a későbbiekben rendszeresen tudsz használni. Ha bizonytalan vagy, vagy szeretnél többet megtudni a lehetőségeidről, egy 20 perces, előzetes telefonos egyeztetéssel minden kérdésedre választ fogok adni, valamint, ha elvégezted a tanfolyamot, egy ajándék közös gyakorló-órát adok neked, hogy könnyebben be tudd építeni az új szokást a mindennapjaidba.

Ne habozz, lépj a tettek mezejére most! Időpontegyeztetéshez hívj a +36 30 248 6040-s telefonszámon, vagy írj a hello@intimtornagodollo.hu-ra!