A koronavírus-járványnak köszönhetően kénytelenek vagyunk egyre több mindent a négy fal között csinálni. Nem csak a munka és a közös programok, de a testmozgás is a képernyő elé szorult, ami van, akit motivál, de a legtöbbünknek kifejezetten megnehezíti azt, hogy magunkra tudjunk koncentrálni. Még akkor is, amikor egy olyan „belsőséges” dologról van szó, mint a Kriston Intim Torna. Pedig egy kis energiaráfordítással hatalmas eredményeket érhetünk el…

Nem hallottál még a Kriston Intim Tornáról? Most összefoglalom neked röviden, hogy miről is van szó:
A Kriston Torna nem csak az intim izmok edzését, hanem ezek mellett az alhas minden szervének funkciójavítását is jelenti. Így hát – például – a rendszeres gyakorlás nem csak az erős menstruációs görcsöket vagy a székrekedést megszűntetheti, de olyan betegségekre is jótékony hatással lehet, mint az endrometriózis, a PCOS (policisztás ovárium szindróma), és a rendszeres hüvelygyulladás. Javítja a közérzetet, pozitívan hat a szexuális életre, valamint nem csak a meglévő problémáidon segíthet, hanem a megelőzésben is nagy szerepet játszhat.

Minden nőnek kortól függetlenül számos pozitívumot nyújt a rendszeres gyakorlás, ami nem csak a testi egészségre, hanem a közérzetre is jó hatással van. A Kriston Intim Torna egy több mint 30 éve kidolgozott rendszer, amire te is bátran támaszkodhatsz.

A hangsúly a rendszeresen van.
Mint bármilyen testmozgás, úgy a Kriston Intim Torna esetében is csak akkor érhetsz el valós és tartós eredményeket, ha rendszeresen gyakorolsz. Viszont az önálló gyakorlással sokszor az a gond, hogy valahogy mindig a tennivalók listájának legaljára kerülnek a család és munka után, így, ha nem szánsz rá megfelelő mennyiségű időt, hamar hetekig, hónapokig is elmaradhat egy-egy gyakorlás.

Egy jól összeszokott, nyitott, online közösség rengeteget tud segíteni.
A különböző online közösségek, csoportok sosem voltak még olyan népszerűek, mint 2020-ban. Rengeteget tud segíteni egy olyan támogató közeg, amiben feltöltődhetsz testileg-lelkileg egyaránt. Ha te már azok közé tartozol, akik elvégezték már az alaptréninget, lehetőséged nyílik arra, hogy ZOOM-on keresztül részt vegyél Kriston Intim Torna gyakorlóóráimon. Ha szeretnél többet megtudni ezekről a gyakorlóórákról, vagy már szeretnél is jelentkezni, kattints IDE!

Együtt könnyebb! Gyere el gyakorlóóráinkra legalább heti egyszer!
Egységben az erő. Ha szeretnél időt hagyni a gyakorlásra, ha közösségi élményként is tekintesz a testmozgásra, és ha nagy segítséget jelent számodra az, ha fix időpontokban, rendszeresen kell leülnöd a képernyő elé edzeni, a gyakorlóóra szuper megoldás lehet! Ezek a kora reggeli vagy esti, 45-60 perces alkalmak segítenek átlendülni a mindennapok nehézségein, valamint egészséged megőrzésében is közrejátszhatnak.

Még nincs meg a Kriston Intim Torna alaptréninged? Van megoldás!
A pandémia ideje alatt is elvégezheted az alaptréninget, egy egyéni foglalkozás keretein belül, itt, Gödöllőn. Természetesen amennyire szükséges, tartjuk a távolságot, és különösen nagy figyelmet szentelünk a higiéniának is. További információk a tréningtől és időpont egyeztetés: +36 30 248 6040 vagy hello@intimtornagodollo.hu.