Nem, ez most nem egy „kihagyhatatlan karácsonyi akció”, amivel „egészséget adhatsz karácsonyra”. Ez a lehetőség most neked szól, csak neked, amit érdemes lehet kihasználnod, ha szívesen foglalkoznál többet az egészségeddel, vagy esetleg már egy ideje nőgyógyászati, proktológiai, urológiai betegséggel, diszfunkcióval, vagy hormonális zavarok tüneteivel küzdesz. A Kriston Intim Torna mindenki számára tartogat valamilyen pozitívumot; miután elvégezted az alaptanfolyamot, már otthon, egyedül is tudsz gyakorolni vagy közösségben, ha motivációra, támogatásra vágysz!

Hallottál már a Kriston Intim Tornáról?
A Kriston Intim Torna egy orvosok által is javasolt módszer. Segítségével olyan problémák kialakulását előzhetjük meg vagy kezelhetjük, mint a vizeletcsöpögés, szervi süllyedések, székrekedés, aranyér, vagy az erős menstruációs fájdalom. Mindezek mellett további számos pozitív hatása is van: fokozza a vitalitást, pozitívan hat a szexuális életre, segítségével megszüntethető a visszatérő hüvelyi gyulladás, valamint megoldást jelenthet miómára, cisztára és az endometiriózisra is.

Kortól függetlenül minden nő számára rengeteget nyújthat a rendszeres gyakorlás, nem csak a testi egészségre, hanem a közérzetre is jó hatással van. A Kriston Intim Torna egy több mint 30 éve kidolgozott komplex egészségmegőrző módszer, amire te is bátran támaszkodhatsz.

Tudom, hogy sokaknak zavarba ejtő erről beszélni, de…
szerencsére a Kriston Intim Torna alaptanfolyamon, továbbá a gyakorlóórákon sem kell semmilyen kellemetlen dologra számítanod! A mozgástanulás közben nem helyezünk eszközt a testnyílásokba, senki nem érint meg senkit, és semmiféle külső eszközre nincs szükség. Mindenki önállóan el tudja sajátítani a gyakorlatokat az aprólékosan kidolgozott módszernek köszönhetően, amiből pedig az következik, hogy…

  • …erősebb lesz a húgycső, feszesebb a hüvely, jobban zár a végbél.
  • …csökken a gyulladási hajlam.
  • …női szerveid a helyére kerülnek.
  • …segítségével a menstruációs görcsök enyhülnek vagy megszűnnek.
  • …szabadon, önfeledten nevethetsz, sportolhatsz.
  • …új távlatokat nyit az örömteli szexben is.

Na de mégis mennyibe kerül?
2021-től az alaptréning ára 35.000 forint lesz, de ha még most jelentkezel, a jelenlegi, 30.000 forintos áron kapod meg a képzést.
A korlátozások feloldása után újraindulnak a kiscsoportos tanfolyamok Gödöllőn, biztonságos környezetben, távol egymástól.
Ha már gondolkoztál azon, hogy foglalkozz az intim egészségeddel, vagy egy már meglévő problémádon szeretnél javítani, hívj a +36 30 248 6040-es telefonszámon, vagy írj a hello@intimtornagodollo.hu-s e-mail címre és foglald le a helyed még idén.

Ismersz olyat, akinek szerinted segíthet a Kriston Intim Torna? Szólj neki is!
Bár a Kriston Intim Torna több olyan probléma kialakulásának megelőzésében is segít, ami előbb-utóbb mindannyiunkat elér, ha úgy érzed, számodra még nem érkezett el a KIT tréning elvégzésének ideje, add tovább a lehetőséget olyasvalakinek, aki szerinted profitálhat belőle. Családtagjaid és barátaid között is biztosan akad olyan személy, aki értékelni tudná ezt az lehetőséget.

Már voltál alaptanfolymon? Neked is van egy meglepetésem!
Azért, hogy kicsit kiegyensúlyozottabban, kellemesebb hangulatban zárhasd ezt a megterhelő évet úgy, hogy közben az egészségeddel is törődsz, ha 2020. december 31-ig gyakorlóóra-csomagot vásárolsz, egy plusz alkalmat most ajándékba adok mellé! A vásárlást könnyedén, online, bármikor elvégezheted EZEN a linken keresztül.

Legalább egy Reszkessetek betörők-es, repedésmentes bejglis, sokat pihenős, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Jövőre találkozunk!