“Hogyan csináljak kedvet a férjemnek az intim tornához?”

Úgy érzed, a szexuális életeteken lehetne fejleszteni, és ez a párodon is múlik? Összeszedtem pár tippet, hogyan oszd ezt meg vele.

Egy párkapcsolatban a szexuális élet hullámzó: vannak intenzívebb és kevésbé nagy hőfokon lángoló időszakok. Ez teljesen természetes. Viszont van olyan is, amikor konkrét tünetekkel kell szembenéznie a párnak: például hogy a férfinak huzamosabb ideje fennálló merevedési zavara, libidócsökkenése, esetleg korai vagy kései magömlése van, de a vissza-visszatérő prosztatagyulladás is kihathat a nemi életre. No de mit tehetünk nőként, hogy ezt a férfiak számára érzékeny témát felvezessük?

  • Elöljáróban fontos, hogy beszélgetés közben igyekezz elkerülni, hogy még jobban rástresszeljen, mert akkor a tünetek pszichés alapon még inkább felerősödhetnek. Ne úgy hozd fel a témát, mintha ez bármelyikőtök hibája vagy egy szégyenteljes bélyeg lenne. A legtöbb férfinél ugyanis a férfiasság és annak problémái az önértékeléssel is szorosan összefonódnak.
  • Találd ki előre, akár szóról szóra, hogy hogyan vezetnéd fel a témát, és válassz ki hozzá egy megfelelő alkalmat: például egy pohár bor fölött vagy esti séta közben.
  • Próbáld meg olyan lazán és természetesen bedobni a témát, mintha csak mondjuk bőrgyógyászhoz terelgetnéd el, hogy ellenőriztesse az anyajegyeit. Hiszen tulajdonképpen a kettő elég hasonló: mindkettőnél a hosszú távú egészségünkről gondoskodunk. Ha te fesztelenül, mégis empatikusan beszélsz a problémáról, a párod is megnyugodhat, hiszen érezheti, hogy ez nem egy tabutéma a kapcsolatotokban.
  • Igyekezz arra fókuszálva megfogalmazni az ötleteidet, hogy milyen lehetőségek állnak még előtte, ha gyakorolja az intim tornát. Gondolj bele: egészen más például azt visszahallani, hogy az embernek korai magömlése van, mint azt, hogy napi 10 perc tornával sokkal tudatosabban tudja majd kontrollálni az ejakulációt, és intenzívebben tudja megélni az orgazmust. (És hát ki ne akarná ezt, nem?)
  • Ha a párod amúgy szeret sportolni, felvezetheted a témát az izomműködés felől is: hogy milyen csodálatos, hogy az intim testrészeket is ugyanúgy lehet fejleszteni és kontrollálni, mint a bicepszet vagy a hasizmot! Sokaknál, ha rájönnek, hogy igazából izomfejlesztést tanulnak el, lehet, hogy sokkal megfoghatóbbá és barátságosabbá válik az intim torna gondolata. Hiszen milyen menő, hogy valaki még “ott” is kigyúrja magát!
  • Ha te már elvégezted a női tanfolyamot (amire van esély, ha megfordult a fejedben, hogy ide küldöd a párod), akkor mesélj neki a te pozitív tapasztalataidról. Esetleg említheted neki azt, hogy az oktatód milyen gyakran tart férfiaknak tanfolyamot, és hogy ezt egyre több férfi kezeli egy teljesen természetes és praktikus megoldási lehetőségként.
  • Azt is érdemes megemlíteni a párodnak, hogy nem kell félnie a diszkréció hiányától: az órákon egyáltalán nem kell beszélni.
  • A legfontosabb pedig: hogy éreztesd a pároddal a támogatásodat: az erekciós problémák és a szexuális hullámvölgyek nem állhatnak közétek, és hogy az intim torna gyakorlása egy remek lehetőség a változásra: a testének és a kapcsolatotoknak a megváltoztatására.

Tedd élménydúsabbá a szexuális életeteket!

KRISTON INTIM TORNA® TRÉNING FÉRFIAKNAK

Helyszín:
Ametiszt Mozgás Stúdió, Gödöllő Bethlen Gábor utca 14.

Csoportos tréning 2022-ben:
40.000 Ft, ami 12 órás személyes foglalkozást, valamint 2*30 perc ONLINE begyakorlást foglal magába.

Időpontok: Májusban 4 szerda

Május 4. 11. 18. és 25:
mind a 4 alkalommal: 18-21h között.

A 2*30 perc ONLINE közös gyakorlás  időpontját a tanfolyamon egyeztetjük.

Jelentkezem

 

Ha egyéni foglalkozásra
(ONLINE vagy személyesen)  szeretnél jönni, hívj telefonon kérlek!
Időtartam: 6 óra, díja:  72.000 Ft
Időpont egyeztetés: 30/248-60-40