Segítség, endometriózis!

Az endometriózis egy rejtélyes és súlyos betegség, ami sokszor diagnosztizálatlan marad. Mikor kezdj gyanakodni, és mit tehetsz a gyógyulásért?

Miómák és ciszták

Női szerveid egészsége sokkal több összetevős, mint gondolnád! A Kriston Intim Torna® segíthet megtalálni a kulcsot a ciszta- és miómamentes életedhez!

Intim tornával a szervsüllyedések ellen

Húgycsősérv, hólyagsérv, végbélsérv és hüvelysérv: a szervek süllyedéséből adódó problémákon jelentősen javíthatsz az Intim Tornával. Megelőzésre is kiváló!

Minden hónapban kín a menstruáció?

PCOS, endometriózis, fájdalmas görcsök… A menstruáció ne legyen többé probléma: neked is jár a rendszeresen érkező és fájdalommentes vérzés. A Kriston Intim Tornával® tehetsz érte!

Inkontinencia gyötör?

Előfordult már veled, hogy egy jóízű nevetés után nedves lett a bugyid? Szültél egyszer, kétszer vagy háromszor és a helyzet egyre rosszabb? Ne szégyelld, egyszerűen tehetsz ellene!

Endometriózis és PCOS

Mi okozhatja az endometriózis és a policisztás ovárium szindrómát? Segítünk megtalálni az okaidat, hogy rájöhess, mit tehetsz magadért és a változásért!

Prosztata problémáktól szenvedsz?

Gyakran van prosztata gyulladásod? Megnagyobbodott a prosztatád? Esetleg műtéti beavatkozásra is sor került? A tünetek enyhítésében vagy megszüntetéséhez nagy segítség a Kriston Intim Torna Férfiaknak!

Pin It on Pinterest