Csak úgy repül az idő: még éppen, hogy csak december lett, de máris itt vagyunk a karácsony előtti utolsó hajrában. A legtöbben -, köztük valószínűleg te is – az év végével már csak autópilótában tolják végig a mindennapokat, ami általában azt eredményezi, hogy kimerülten és szétesve érkeznek meg az ünnephez. Pedig milyen jó is lenne idén máshogy csinálni, nem…?

Idén karácsonykor az én ajándékom neked most plusz egy óra magadra.
Szeretnék neked segíteni abban, hogy kicsit kiegyensúlyozottabban, kellemesebb hangulatban zárd az évet úgy, hogy közben az egészségeddel is törődhess. Így, ha 2020. december 31-ig gyakorlóóra-csomagot vásárolsz, egy plusz alkalmat most ajándékba adok!

Mit jelent ez pontosan?
Annak, aki már részt vett egy Kriston Intim Torna alaptanfolyamon, nem idegen a gyakorlóóra fogalma. E heti 1-3 alkalomnak az a lényege, hogy egy közös ZOOM bejelentkezés keretein belül, 45-60 percben, együtt gyakoroljuk a KIT-et. Ahhoz, hogy a Kriston Intim Torna kifejthesse pozitív hatását, elengedhetetlen, hogy minden héten legalább egyszer, körülbelül egy órát foglalkozz vele. A rendszeres gyakorlóórák előnyeiről már írtam korábban, a bejegyzést ITT tudod elolvasni.

A közös gyakorlással kiszámíthatóbb a heted is!
Együtt minden könnyebb! – és valóban. A közös órák nem csak abban segítenek, hogy szinten tarthasd az intim területeid egészségét, hanem abban is segítenek, hogy ne vesszenek el ezek a magadra szánt percek a heti teendők tengerében. Minden kedden, csütörtökön és pénteken van gyakorlóóra, pacsirták és baglyok számára egyaránt vannak időpontok. Amit még érdemes tudnod a közös gyakorlókról, azt ITT tudod elolvasni.

Ismersz olyat, akinek szüksége lehet rá?
Lepj meg valakit egy gyakorlóóra-csomaggal, ajándékba kap most plusz egy órát. A vásárlást könnyedén, online, bármikor elvégezheted EZEN a linken keresztül.