Mindenki életében fontos egyfajta rendszer, amihez tud alkalmazkodni, és ami tud hozzá is alkalmazkodni: pont annyira rugalmas, hogy nem csak ösztönöz téged, de engedi is, hogy a saját tempójában zajljon az élet. A rendszeres étkezés, folyadékbevitel, énidő, és alvás mellett a rendszeres testmozgás is nagyban hozzájárul a kiegyensúlyozott élethez és jó közérzethez – ezt biztosan tudod te is. Ha viszont úgy döntöttél, hogy szeretnéd egy következő szintre emelni a rendszert az életedben, itt az ideje jelentkezned Kriston Intim Torna gyakorlóóráimra!

Milyen eredményeket érhetsz el rendszeres Kriston Intim Tornával?
A Kriston Intim Torna előnyeiről írtam már korábban is, de tudom, hogy sokak számára nem elegendőek az ígéretek, inkább a konkrétumokban bíznak; ezért most hoztam pár számot.

A Kriston Intim Torna jótékony hatásai rengeteg területen megmutatkoznak; a rendszeresen gyakorló nők a következő eredményekről számoltak be:
  • Jótékony hatás az aranyér-problémákra: 100%
  • Rendszeresebb menstruáció: 72%
  • Kevésbé intenzív hőhullámok: 100%
  • Kiegyensúlyozottabb szexuális élet: 100%
  • Libidó növekedése: 92%
  • Szőrnövekedés csökkenése, bőrproblémák javulása: 45%
  • Hüvelyszárazság javulása: 97 %
  • Javult önértékelés: 98%

A rendszeres Kriston Intim Torna különböző nőgyógyászati és proktológiai, urológiai betegségek, diszfunkciók, valamint hormonális zavarok tüneteit is hatékonyan enyhítheti, sőt, nem csak meglévő problémáidon segíthet, de a megelőzésben is óriási szerepet játszhat.

Ha nem sajátítottad még el a Kriston Intim Torna alapjait is van megoldás: a pandémia ideje alatt is elvégezheted a 6 órás egyéni alaptréninget, itt, Gödöllőn. További információk, és időpont egyeztetés: +36 30 248 6040 vagy hello@intimtornagodollo.hu.

De mégis mit jelent az, hogy rendszeres?
A leghatékonyabb és legegyszerűbb az, ha hetente legalább egyszer, de inkább kétszer szakítasz időt arra, hogy gyakorold a Kriston Intim Tornát. Ezt természetesen az alaptréningen megtanult eszköztár segítségével egyedül is el tudod végezni, viszont emelhet a hatékonyságon az, ha mindig ugyanakkor, mindig közösségben gyakorolsz. A közös gyakorlás előnyeiről már írtam korábban, érdemes lehet EZT az írást is elolvasnod.

Hogy tudsz részt venni az online gyakorlóóráimon?
A szükséges kellékek listája rövid: egy laptopon vagy okostelefonon, internetelérésen, kényelmes ruhán, és egy jóga- vagy fittness szőnyegen túl semmi másra nincs szükséged, csak hetente egy-két órányi szabadidőre. A 45-60 perces online gyakorlóórákon ZOOM-on keresztül tudsz részt venni, amihez jelentkezés után mindig küldöm neked a meghívót. Ha szeretnél jelentkezni, IDE kattintva azonnal meg is teheted! A jelentkezés és a fizetés is teljesen online zajlik, így már tényleg csak pár kattintás választ téged el egy egészségesebb, teljesebb élettől. Hajrá!