A Kriston Intim Torna® mellékhatásai… Mire számíts, ha belevágsz?

Ez mind jól hangzik… de vajon milyen áron? Nézzük az érem másik oldalát!

Milyen áron hatásos a Kriston Intim Torna®?

A fenti pozitív hatások nem jelentkeznek maguktól, neked is tenned kell értük. Ahhoz, hogy valóban látványos eredményeket érj el, először is el kell jönnöd a Kriston Intim Torna® alaptanfolyamra méghozzá élőben – online ezt sajnos nem lehet megtanulni. Itt tudsz feliratkozni az értesítőre, és szólok, mikor indul a következő tanfolyam!

Ha az alapokat elsajátítottad, akkor pedig gyakorolnod kell. Ahogy az összes többi izomnál, itt is igaz, hogy minél gyakrabban, minél többet edzel, annál jobb eredményeket érsz el! Ha valami konkrét problémád van, amit meg szeretnél oldani, akkor fontos naponta tornáznod, ha pedig „csak” meg szeretnéd őrizni az egészséged, akkor hetente legalább 1×1 órát. Tudom, milyen könnyű megfeledkezni róla, elveszíteni a motivációt, vagy milyen nehéz beilleszteni ezt a mindennapok rohanásába, ezért hetente 3 alkalommal online gyakorló órát tartok, ahol közösen dolgozunk az intim izmok fejlesztésén, és rugalmasságának megőrzésén!

Ez tehát az egészséged ára. És most nézzük, hogy:

Mik a Kriston Intim Torna® mellékhatásai?

Ahogy az életben minden mással, itt is előfordulhatnak mellékhatások. A tapasztalatok alapján, ha rendszeresen gyakorolsz, akkor:

  • megerősödik az önbizalmad – a tanfolyamon sokat tanulsz magadról, a testedről, sőt, a saját szexualitásodról is
  • javul a párkapcsolatod – jobban megérted a férfiakat, a nőket, és hogy mik a különböző mozgatórugóink
  • jobban élvezed a szexet – az orgazmus hiányának ugyanis sokszor a gyenge hüvelyfal az oka
  • a párod is jobban élvezi a szexet – mind férfiak, mind nők beszámoltak arról, hogy egyre gyakrabban hangzik el otthon az „ezt ne hagyd abba!“ felkiáltás…

A Kriston Intim Torna® tanfolyam során nem csupán gyakorlatokat sajátítunk el, hanem sokat hallasz majd  a tested működéséről – azokról a dolgokról, amiket otthon a szüleink, biológiaórán a tanáraink, sőt, akár az orvosaink sem mondtak el nekünk soha. Ledöntünk néhány tabut, jobban megértjük magunkat és egymást, és ezáltal teljesen új szemléletmódok alakulhatnak ki.

A Kriston Intim Torna® mellékhatásaként egy nyitottabb, magabiztosabb, önfeledtebb, egészségesebb emberré válhatsz, aki nem csak a hálószobában veszi ezeknek hasznát…

Bizonytalan vagy, hogy belevágj-e? Jelentkezz az ingyenes konzultációra, és megválaszolom minden kérdésedet!