A Kriston Intim Torna® és a Kegel módszer

Sokan a Kegel tornát, az intimtornát, gátizomtornát szinonimaként használják. A Kegel torna gátizmokkal foglalkozik, azonban sem szisztémájában, céljában, eszközeiben, sem hatékonyságában nem egyezik a Kriston Intim Tornával.

Napjainkban már Kegel torna alatt mindenféle mozgást értenek, a módszer neve alatt ajánlott előírások nagyon különbözőek: gésa golyó használata, elektromos hüvelyi stimuláció, napi pár, vagy napi 1000 összehúzás végzése, kis erővel, vagy éppen nagy erővel végzett összehúzás, csakis a hüvelybe helyezett ujjal végzett összehúzás, stb. Ezek az eljárások egyrészt már nagyban eltávolodtak Kegel eredeti tornájától, másrészt Kegel soha nem utalt módszerére intimtornaként. A Kegel torna egy mérőtubussal a hüvelyben, naponta 3X20 percen át tartó, egyszerű szorítás ismételgetése.

A Kriston Intim Torna ehhez képest egy komplex módszer, mely 3 részből áll és hatékonyságát műszeres, kórházi és klinikai vizsgálatok, felmérések bizonyítják:

1. Mozgás oktatás: a nőkre, férfiakra alkalmazott mozgásoktatási módszertana 300 szerkesztett lépésen át vezeti a hallgatót a medencefenéki izmok biztos izomérzékelését, fejlesztését garantáló mozgástudáshoz. A további személyes fejlődést az egyénre szabott mozgásprogramjával és az otthoni gyakorlást segítő audió anyagával segíti.

2. Érzelmi háttér: érzelmi megkönnyebbülést hoz létre a foglalkozás során a pszichoszomatikával, az alkalmazott, tudattalanra ható metaforákkal.

3. Szokások: az alhasra ható egészségóvó szokások oktatásával segíti a hasi szervek hosszú távú funkcióját.

A Kriston módszer változáshoz segít!

A Kriston Intim Torna® tréningen megtanulod azokat a gyakorlatokat, amit nap mint nap végezhetsz intim testrészeidért, és a módszer segítségével ráláthatsz a benned zajló érzelmi folyamatokra.

KRISTON INTIM TORNA® TRÉNING NŐKNEK

Helyszín:
Ametiszt Mozgás Stúdió, Gödöllő, Bethlen utca 14.

Csoportos tréning díja:
12 órás foglalkozás

35.000 Ft

Időpont:

Hétköznapi csoport
Okt. 20., 27. és nov. 3., 10.
Szerda 18-21 h

            Jelentkezem

Hétvégi csoport
Nov.13-14.
Mindkét nap 9-15h között