A Kriston Intim Torna® és a Kegel módszer

Sokan a Kegel tornát, az intimtornát, gátizomtornát szinonimaként használják. A Kegel torna gátizmokkal foglalkozik, azonban sem szisztémájában, céljában, eszközeiben, sem hatékonyságában nem egyezik a Kriston Intim Tornával.

Napjainkban már Kegel torna alatt mindenféle mozgást értenek, a módszer neve alatt ajánlott előírások nagyon különbözőek: gésa golyó használata, elektromos hüvelyi stimuláció, napi pár, vagy napi 1000 összehúzás végzése, kis erővel, vagy éppen nagy erővel végzett összehúzás, csakis a hüvelybe helyezett ujjal végzett összehúzás, stb. Ezek az eljárások egyrészt már nagyban eltávolodtak Kegel eredeti tornájától, másrészt Kegel soha nem utalt módszerére intimtornaként. A Kegel torna egy mérőtubussal a hüvelyben, naponta 3X20 percen át tartó, egyszerű szorítás ismételgetése.

A Kriston Intim Torna ehhez képest egy komplex módszer, mely 3 részből áll és hatékonyságát műszeres, kórházi és klinikai vizsgálatok, felmérések bizonyítják:

1. Mozgás oktatás: a nőkre, férfiakra alkalmazott mozgásoktatási módszertana 300 szerkesztett lépésen át vezeti a hallgatót a medencefenéki izmok biztos izomérzékelését, fejlesztését garantáló mozgástudáshoz. A további személyes fejlődést az egyénre szabott mozgásprogramjával és az otthoni gyakorlást segítő audió anyagával segíti.

2. Érzelmi háttér: érzelmi megkönnyebbülést hoz létre a foglalkozás során a pszichoszomatikával, az alkalmazott, tudattalanra ható metaforákkal.

3. Szokások: az alhasra ható egészségóvó szokások oktatásával segíti a hasi szervek hosszú távú funkcióját.

A Kriston módszer változáshoz segít!

A Kriston Intim Torna® tréningen megtanulod azokat a gyakorlatokat, amit nap mint nap végezhetsz intim testrészeidért, és a módszer segítségével ráláthatsz a benned zajló érzelmi folyamatokra.

KRISTON INTIM TORNA® TRÉNING NŐKNEK
KEZDŐ tanfolyam

Helyszín:
Ametiszt Mozgás Stúdió, Gödöllő Bethlen Gábor utca 14.

A CSOPORTOS tréning díja:
40.000 Ft, ami 12 órás személyes foglalkozást, egyéni  otthon végezhető gyakorlatokat, hanganyagot valamint 2*45  perc ONLINE gyakorlóórát foglal magába.

Időpontok: Októberben 4 szerda este; az órák egymásra épülnek

Október 12. szerda 18-21 h
Október 19. szerda 18-21h
Október 26. szerda 18-21h
November  2. szerda 18-21 h

A 2*45 perc ONLINE gyakorlóóra időpontját a tanfolyamon megbeszéljük.

          Jelentkezem

Időpontok: Novemberben hétvégi csoport; 2 alkalmas

November 12. szombat 9-15 h
November 13. vasárnap 9_15 h

A 2*45 perc ONLINE gyakorlóóra  időpontját a tanfolyamon megbeszéljük.

          Jelentkezem

EGYÉNI tanfolyam:
Online: ZOOM-on vagy személyesen, Gödöllőn

Időpontok egyeztetése:
telefonon: 30-248-60-40  vagy
emailen: hello@intimtornagodollo.hu

A 6 órás EGYÉNI foglalkozás díja 2022-ben:
72.000 forint